Öğrenci servisi devrildi: 4'ü öğrenci 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde öğrencileri taşıyan servis devrildi. İlk tespitlere göre kazada 4’ü öğrenci 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olay yerine gelen aile yakınları ise sinir krizi geçirdi.
İlçeye bağlı Çatağıl köyü yakınlarında ilkokul öğrencilerini taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen minibüs devrildi. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada, 4'ü öğrenci 5 kişi hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü ile 2 öğrenci yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bölgeye gelen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, incelemelerde bulundu.
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Kazayı haber alan öğrenci yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.
Kaynak Linki: https://www.sondakika.com/haber/haber-ogrenci-servisi-devrildi-4-u-ogrenci-5-kisi-oldu-14452391/
Benzer Haberler
AK Parti'den Şehit yakını ve belediye işçisini makam odasından kovan belediye başkanı için ilk açıklama
41 Kongre üyesi, Dışişleri Bakanı Blinken'e mektup göndererek Türkiye'ye F-16'ların satılmamasını istedi
Cumhuriyet Kaç Yılında Ve Nerede İlan Edildi?
ŞAHİN GİBİ UÇMAK GEREK!
Dolar kuru 9,27'ye ulaşarak rekor tazeledi
Ümitcan Uygun ile aynı evdeyken ölü bulunmuştu! Esra Hankulunun...
13 Ekim 2021 korona tablosu açıklandı
Araç alacaklar dikkat!